Az oldalast lehártyázzuk, majd kisebb darabokra vágjuk. Összekeverjük az olívaolajat, a zúzott fokhagymát, a ketchupot, a mézet és a szójaszószt, és a keveréket az előkészített húsdarabokba dörzsöljük.
Tepsibe tesszük, melléöntünk egy kevés vizet, majd lefedjük alufóliával, és 135 fokon 3 órán keresztül sütjük, majd levesszük a fóliát, és magas hőfokon ropogósra pirítjuk.
A kelkáposzta-főzelék elkészítéséhez a burgonyát meghámozzuk, apró kockákra vágjuk. A kelkáposztát megtisztítjuk, a torzsáját kivágjuk, a leveleket felcsíkozzuk. Az újhagymát meghámozzuk, felkarikázzuk. Felforrósítjuk az olívaolajat, megfonnyasztjuk rajta a hagymát. Hozzáadjuk a krumplit és a káposztát, és nagy lángon megpirítjuk. Mérsékeljük a hőt, megsózzuk az egészet, majd egy kevés víz hozzáadásával puhára pároljuk.
A hús mellé tálaljuk, majd a tejföllel és a felaprított petrezselyemmel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.