Elkészítés: A húst a hagymákkal, sóval, egész borssal feltesszük főni. A paradicsomokat leforrázzuk, meghámozzuk, kis kockákra vágjuk. A hagymákat apróra vágjuk.
A barbecue páchoz kevés olajon aranysárgára pirítjuk a cukrot. Rátesszük a hagymákat, 1-2 percig együtt pirítjuk, majd a többi hozzávalót is beletesszük, és sűrűn kevergetve 1 órát kis lángon főzzük.
Ha a hús megpuhult, kivesszük, lecsepegtetjük. Bekenjük a páccal, és hűtőbe tesszük 1 órára.
A húst nyáron grillre, télen a sütőben rácsra tesszük, aláteszünk egy tepsit kevés vízzel /hogy a lecsepegő zsír vagy pác ne égjen meg/, és szép pirosra sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.