Elkészítés: A brokkolit ételízesítős vízben megfőzöm. A megmosott húst vékony szeletekre vágom.
Az apróra vágott hagymát egy serpenyőben a vajon megpirítom, hozzáadom az átnyomott fokhagymát, a húst, a borsot és a curryt, tovább sütöm. Adok hozzá egy kis vizet, 1 db húsleveskockát (vagy kevés húsleves alaplevet, ha van), s készre párolom. Szórok rá egy kevés lisztet, s öntök rá tejszínt.
Tálaláskor petrezselyemmel díszített rizst kínálok hozzá, s megszórom az egészet mandulával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.