Elkészítés: A vékony (kb. centis) sertésszeleteket kiklopfolom, sózom, borsozom. Egy tálba pici olajat teszek beleteszem a szeleteket, összekeverem mustárral, Erős Pistával (vagy chilivel), belekarikázom a hagymát. Egy éjszakára a hűtőbe rakom pihenni. Másnap egy serpenyőben pici olajra helyezem a szeleteket, leöntöm egy dl merlot-cabernet vörösborral. 10-15 perc alatt teljesen elpárolog a bor, lesütöm a húst. Az öntet, amit a húsra öntök tálalásnál: egy dl natúr joghurtba egy gerezd fokhagymát nyomok, pici kaprot, sót, borsot keverek bele. A köret fokhagymás krumplipüré. Mindenkinek jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.