Elkészítés: A combot apró kockákra vágjuk, majd körülbelül fél óráig vízbe áztatjuk.
A vöröshagymát kockákra vágjuk, majd az olajon üvegesre dinszteljük. Hozzátesszük a fokhagymát, azután megszórjuk pirospaprikával, és vízzel felengedjük. A paradicsomot és a paprikát is felkockázzuk, és a pörköltalaphoz tesszük.
Ezt az alapot felforraljuk és belerakjuk a húst, ízesítjük sóval, borssal és babérlevéllel, majd főzzük.
Amikor a hús már majdnem megpuhult, hozzátesszük a csíkokra vágott gombát. Közben a borral locsolgatjuk az ételt.
Amikor a hús és a gomba is megpuhult, galuskával vagy főtt burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.