Elkészítés: A brokkolit megmossuk, és a szárával együtt apróra vágjuk (a szárat egészen vékony szeletekre).
2 evőkanál olívaolajon kicsit megfuttatunk 5 gerezd reszelt fokhagymát, majd rátesszük a brokkolit. Ezután megszórjuk 1 evőkanál ételízesítővel, és felöntjük száraz fehérborral, hagyjuk puhára párolódni.
Enyhén sós, lobogó vízben kifőzzük a tésztát, majd leszűrjük.
Amikor a brokkoli puha, beletesszük a lecsöpögtetett, leszűrt tésztát. Hozzáadunk 2 habosra felvert tojást, 10 dkg reszelt sajtot, megsózzuk, borsozzuk. Addig kevergetjük lassú tűzön, míg a tojás teljesen átsül benne.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.