Elkészítés: A halszeleteket a kifacsart citromlével meglocsoljuk, sózzuk, borsozzuk, és 15 percig állni hagyjuk, majd kb. kétujjnyi ferde szeletekre vágjuk.
A tojások sárgáját összekeverjük a gyömbérrel, pici sóval és annyi liszttel, hogy erősebb galuskatésztát kapjunk. A tojások fehérjét habbá verjük, és óvatosan a lisztes tojássárgájához keverjük. Ha a tészta lágy, adjunk még lisztet hozzá.
Az olajat egy serpenyőben fölforrósítjuk. A halszeleteket belemártjuk lisztbe, majd a tojásos keverékbe, és az olajban aranybarnára sütjük.
Párolt rizzsel és petrezselymes tartármártással kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.