Elkészítés: Az élesztőt a langyos tejben elkevert cukorral felfuttatjuk. A burgonyát megfőzzük és összenyomjuk. A liszthez adjuk a sót, az élesztős tejet, az összenyomott burgonyát, a natúr joghurtot és annyi langyos vizet, hogy közepesen lágy tésztát kapjunk (ez kb. 1-1,5 dl). Dagasztjuk, és 30-40 percig langyos helyen kelesztjük. Deszkára borítjuk, és 16 egyforma részre osztjuk. Zsemleformára dolgozzuk, majd köralakúra húzkodjuk (kb. 20 cm), és sütjük. Papírtörlőn leitatjuk róla a felesleges olajat. Ízlés szerint fogyasztjuk fokhagymával, tejföllel, sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.