Elkészítés: A pulykamellfilét olyan csíkokra vágjuk hogy könnyen megsüthessük, picit megsózzuk, és az olajon megpirítjuk. Lecsöpögtetve hűlni hagyjuk, majd csíkokra vagy kockákra vágjuk.
Ezután összevágjuk a sajtot és és az almákat. Az újhagymát karikákra szeleteljük.
A tejfölt, a főzőtejszínt és pár csepp citromlevet összekeverünk, sózzuk, borsozzuk. A metélőhagymát is felaprítjuk, és összekeverjük a többi hozzávalóval, majd a tejfölös mártásba forgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.