Elkészítés: A hússzeleteket kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és fél órát állni hagyjuk. Teflonsütőben kevés olajat forrósítuk. A hússzeletek egyik oldalát lisztbe mártjuk, majd a forró olajban először a lisztes oldalát sütjük, ha kicsit megpirult, megfordítjuk, és a másik oldalát is megpirítjuk egy kicsit nagy lángon. Ezután fedőt teszünk rá, és még 10 percig puhítjuk a húst takaréklángon. Ha kész, tányérra tesszük a lisztes oldalával felfelé, és tört fokhagymával megszórjuk. Sült burgonyával és savanyúsággal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.