Elkészítés: Az élesztőt 1 mokkáskanál cukorral elkevert langyos tejben felfuttatjuk. A lisztet átszitáljuk, a többi hozzávalókkal és a felfuttatott élesztővel jól kidagasztjuk, majd duplájára kelesztjük.
A megkelt tésztát jó vékonyra kisodorjuk, olvasztott vajjal lekenjük.
A töltelékhez valókat összekeverjük, és a tésztára hintjük. Majd elkezdjük a tésztát feltekerni a két szélesebb részéről. Minden tekerésnél a tésztát megkenjük olvasztott vajjal, egész addig, míg középen összeérnek. 2 cm vastag szeletekre vágjuk.
Sütőpapírral fedett lemeztepsire sorakoztatjuk, 15 percet pihentetjük, majd felvert tojással lekenjük. 170 fokra melegített sütőben megsütötjük.
A citrommáz hozzávalóit kikeverjük, a sziruppal egy ecset segítségével a még meleg csigákat lekenjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.