Előkészítés: Az avokádókat kettévágjuk, kivesszük a magjukat, a belsejüket kikaparjuk, és azonnal összetörjük/turmixoljuk a citromlével, sózzuk, borsozzuk
Elkészítés: Az avokádópéphez adjuk az olajat, a bort és a leves felét. Jól összeturmixoljuk, majd amikor teljesen egynemű, beletesszük a maradék alaplevet és a tejszín felét. Hűtőbe tesszük 10-15 percre. Tálalásnál a maradék tejszínből kemény habot verünk, és a leves tetejére tesszük. Kínálhatunk mellé pirított bagettet is.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 512 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.