Elkészítés: A csirkecombokat sózzuk, cayenne borssal, ételízesítővel, szárnyas fűszerrel, köménnyel, paprika pehellyel fűszerezzük.
A burgonyát megtisztítjuk, kockákra vagy hasábokra daraboljuk. A medvehagymát apróra vágjuk. A burgonyát enyhén sózzuk, fűszerezzük, és összekeverjük a finomra vágott medvehagymával, tepsibe terítjük, és rárakjuk a combokat. Mellé tesszük a fokhagymagerezdeket és a négybe vágott vöröshagymákat.
Előmelegített sütőben kb. 1 órát sütjük, majd a fóliát levéve szép pirosra pirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.