Elkészítés: Magasfalú tűzálló tálba pici olajat öntök, rá 1,5-2 dl vizet. Belefektetem a csirkecombokat, amiket előzőleg ételízesítővel és borssal megszórtam. Melléjük rakom a nagyobb darabokra vágott hagymákat és a felkarikázott fokhagymát. Alufóliával lefedem, és a hús puhulásáig (kb. 1 óra) 180 fokos sütőben sütöm. Ha a hús már puha, mellérakom a kockára vágott krumplit (ha újkrumpli, akkor nem is hámozom meg) és a szeletelt gombát. Újra megszórok mindent sóval, borssal és ételízesítővel. Visszarakom rá a fóliát, és a krumpli puhulásáig sütöm. Ha már majdnem teljesen puha, leveszem róla a fóliát, és enyhém megpirítom a húsokat és a krumplit.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.