Elkészítés: A paprikákat nagyobb kockákra, a hagymát és a paradicsomot cikkekre vágjuk.
A májat megtisztítjuk, felekre szedjük, fűszerezzük sóval, borssal, majoránnával, és 10 percig állni hagyjuk.
A fél májakat 1-1 szelet baconbe tekerjük, és a zöldségekkel felváltva nyársra vagy kihegyezett hurkapálcára tűzzük, megszórjuk grill fűszerkeverékkel.
A nyársakat grillrácsra vagy kiolajozott tepsibe fektetjük, és sütőben 180 fokon 25-30 percig sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.