Elkészítés: A paprikákat megmosom, kicsumázom, és a tetejükről levágok egy kalapot. A vöröshagymát tisztítás után nagyon finomra vágom, majd az olajon sárgára fonnyasztom. A hagymás olajra teszem a darabjaira szedett csirkemájat és fehéredésig sütöm. Ha langyosra hűlt, apróra vagdalom (vagy ledarálom), összekeverem a felvert nyers tojással, sóval, borssal, majoránnával, hogy ne túl kemény, de szilárd legyen a töltelék. Betöltöm a paradicsompaprikákba, majd kikent sütőlemezre teszem őket. Mindegyik paprikára visszateszem a kalapját, és hajszálvékonyra vágott füstölt szalonnával betakarom. Rálocsolom a gyengén megsózott tejfölt, és előmelegített, forró sütőben ropogós-pirosra megsütöm. Párolt, petrezselymes rizst kínálok mellé saláta kíséretében.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.