Elkészítés: A csirkemelleket megmossuk, és sóval, borssal bedörzsöljük. A megmosott karfiolt kisebb rózsákra szedjük, és egy kivajazott tűzálló tálra elterítjük. Megszórjuk petrezselyemzölddel, ráfektetjük a csirkemelleket. Kevés vajat morzsolunk rájuk.
Aláöntünk kb. fél csészényi vizet, majd közepes lángon kb. fél órát sütjük. Akkor megszurkáljuk a húst, ha megpuhult, fedő nélkül pirítjuk még egy kicsit, hogy szép piroskásak legyenek. A karfiol sütés közben megpuhul, és átveszi a csirke finom zamatát. Köretként is finom a karfiol, de ha kevésnek bizonyul, párolt rizs is illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.