Elkészítés: A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A csirkemellet négy részre vágjuk sózzuk, borsozzuk. Serpenyőben pici olajon elősütjük, amíg minden oldala kifehéredik. Ezután a csirkemelleket lerakjuk egy tepsi aljára, vékonyan rákenjük az egyik adagra a vörös pestót, majd ráhelyezzük a camembert sajtot, a másik adagra a zöld pestót a füstölt mozarellával. A megmosott gombafejeket négybe vágva köré halmozzuk. Együtt sütjük, amíg a sajt pirulni kezd. A gomba kiváló köret, ízlés szerint más zöldségeket is süthetünk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.