Elkészítés: A húst csíkokra vágjuk, besózzuk, borsozzuk, majd olajban megsütjük, kiszedjük egy tálba, és hűlni hagyjuk. Az olajban megpirítjuk a kockára vágott hagymát, gombát, utána rátesszük a petrezselymet, ízesítjük sóval, borssal, oregánóval. Ha ez is készen van, ezt is kihűtjük, hozzákeverjük a tojássárgákat, sajtot, majd végül a húst. A réteslapot olajjal elkevert tejföllel megkenjük, majd ráhelyezzük a következő réteslapot, ezt is megkenjük. Ráhalmozzuk a tölteléket, feltekerjük, és tojásfehérjével megkenjük. Előmelegített sütőben (180 fok) megsütjük. A tepsi alját célszerű kikenni olajjal, vagy használjunk sütőpapírt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.