Elkészítés: A padlizsánt műanyag késsel meghámozom, majd pici kockákra vágom. Besózom, 20 percig állni hagyom. Közben a csirkemellet felcsíkozom, a fokhagymát felaprítom. A szalonnát is pici kockákra vágom, megpirítom a fokhagymával együtt. Rá a csirke, összepirítom. Közben a padlizsán levét lecsurgatom szűrőn, majd hozzáteszem a csirkéhez. Összeforgatom, jól átsütöm, maj hozzáteszem a ketchupot, sót, borsot, meg egy pici vizet. Összerottyantom, és kész. Krumplipüré tökéletes hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.