Elkészítés: A csirkemellfiléket lapjával félbevágjuk, kissé megklopfoljuk, és sóval, borssal fűszerezzük. A forró olívaolajon minden oldalukat pirosra sütjük, majd a visszamaradt zsiradékban a félbevágott gépsonka szeleteket is ropogósra pirítjuk.
8 szelet toast kenyeret tálcára fektetünk, majd 1-1 megmosott és lecsepegtetett salátalevelet teszünk rá, meglocsoljuk majonézzel, ezután jöhet rá a szeletelt paradicsom és az uborka. A tetejére 1-1 szelet sült csirkemellfilé kerül, majd 2 elkészült szendvicset egymásra fektetünk, a tetejét toast kenyérrel zárjuk. Sült gépsonkát teszünk a legtetejére.
Srégen félbevágjuk, tányérra tesszük, és friss petrezselyemmel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.