Elkészítés: A lufikat - attól függően, hogy 4 kisebb vagy 2 nagyobb kelyhet szeretnék - felfújjuk. Leöblítjük őket, megtöröljük, és hagyjuk megszáradni.
Ezalatt megolvasztjuk a kétféle csokoládét. Ha kihűltek annyira, hogy már nem forrók, de még folyékonyak, belemártjuk a barna csokoládéba a lufik szélesebbik felét. Megfordítjuk, és egy kiskanál segítségével csorgatunk a barna csokira a fehérből, így kapunk márványos mintát. Egy előre kikészített sütőpapírral bélelt tepsire állítjuk őket, a csokis oldalukkal lefelé. Mivel még folyékony annyira, hogy egy kevés visszacsorog, így lesz talpa a kehelynek, miután megdermedt. Hűtőbe tesszük dermedni.
Miután megdermedt teljesen, kivesszük, néhány percet hagyjuk szobahőmérsékleten állni, majd a lufit óvatosan kipukkasztjuk és leengedjük.
A saját készítésű bonbonokhoz szintén megolvasztjuk a kétféle csokoládét. Fantáziánk szerint a formákat megtöltve, a csokikat váltogatva öntjük ki a bonbonokat. Ha tölteni szeretnénk, először kenjük ki alaposan csokival a formákat, hagyjuk megdermedni hűtőben, rátesszük a tölteléket, majd befedjük megint csokival.
A kelyheket megtöltjük a bonbonokkal, fantáziánk szerint díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.