Elkészítés: A 9 tojássárgáját kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk a diót és a lisztet, majd a felvert tojásfehérjét, óvatosan összeforgatjuk. Kikent, kilisztezett tortaformába öntjük, és 180 °C-on 40 percig sütjük. Kivesszük a sütőből, és 5 perc után a tortaformából is, rácson hagyjuk kihűlni.
A tejszínt lábasba öntjük, hozzáadjuk a darabokra tört étcsokit és felmelegítjük. (Nem szabad forralni!) Pár órára hűtőbe tesszük, majd felverjük kemény habbá.
A diós piskótát 2 lapba vágjuk, megtöltjük és bevonjuk a tésztát a krémmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.