Elkészítés: A piskótát szokásos módon elkészítjük, majd amikor kivesszük a sütőből, nedves konyharuhát teszünk rá, óvatosan feltekerjük, és hagyjuk kihűlni.
10 dkg csokit lereszelünk, 2 evőkanál vízzel, a kakaóporral és a cukorral megolvasztjuk, és megkenjük vele a piskótát. A tejszínt felverjük, hozzáadjuk a habfixálót. Gőz fölött megolvasztjuk a maradék csokit is, ha már langyos, óvatosan belekeverjük a habot (ha túl meleg marad a csoki, összeesik a hab). Az így készült krém felével megkenjük a piskóta csokis oldalát, feltekerjük.
3/4 részénél elvágjuk a betöltött piskótatekercset, és fatörzs alakban elhelyezzük egy tálcán. A hab másik felét nyomózsákba töltjük, és ezzel díszítjük a sütit.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.