Elkészítés: 1. A tésztához a tojássárgáját kikeverjük a cukorral, majd belekeverjük a lisztet és a kakaóport. Végül hozzáadjuk a habbá vert tojásfehérjét. A masszát kivajazott, kilisztezett tortaformába öntjük, és megsütjük.
2. A krémhez a cukrot és a vizet lassú tűzön, állandó kevergetéssel főzzük, míg szirupos nem lesz.
3. A csokoládét vízgőz fölött felolvasztjuk. Amíg kicsit hűl, a tojássárgákat elkeverjük. Fokozatosan hozzákeverjük a cukorszirupot, majd az olvasztott csokit. Ezután belekeverjük a hideg vajat. Tegyük a krémet hűtőbe, hogy jól kenhető legyen.
4. Ha tortalap kihűlt, kettévágjuk, megkenjük az alsó lapot, majd a másikat rátesszük, és megkenjük a tetejét és az oldalát is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.