Elkészítés: A csokoládét gőz fölött olvasszuk fel, majd ecset segítségével kenjük ki vele a szilikonos muffinformákat. Ezután tegyük be a hűtőbe, hogy megdermedjen (papírformában is készülhet, csak azt kissé macerás eltávolítani a csokoládéról).
Amikor a csokoládé már teljesen megdermedt, vegyük ki a hűtőből, majd ismét kenjük meg olvasztott csokoládéval. Ezután szintén tegyük be a hűtőbe, hogy teljesen megdermedjen.
A gesztenyemasszát nyomjuk át krumplinyomón (vagy reszeljük le), majd adjuk hozzá a mascarponét, a porcukrot és a vaníliás cukrot, végül pedig ízlés szerint rumot (vagy rumaromát). Ezután keverjük ki jó habosra.
Végül egy óvatos mozdulattal fordítsuk ki a csokoládékosárkákat a formából, majd töltsük meg a gesztenyés krémmel. Tetejére csorgassunk olvasztott csokoládét, de vigyázzunk, a meleg csokoládé ne folyjon rá a csokoládékosárra, mert az különben felolvad tőle!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.