Elkészítés: A kekszet daráljuk le (vagy tegyük egy zacskóba, és a sodrófával törjük össze morzsalékosra). A csokoládét és a földimogyorót éles késsel vágjuk fel apró darabokra.
Ezután tegyük egy tálba az összes hozzávalót - a tortabevonó kivételével -, majd gyúrjuk alaposan össze. (Ha túl lágy lenne a massza, akkor tegyünk hozzá még 1 teáskanál keményítőt).
Az összegyúrt masszát ezután tegyük be a hűtőbe 1-2 órára, hogy kellően megkeményedjem, könnyen formázható legyen, és az ízek is kellően összeérjenek.
Pihentetés után a masszát vegyük ki a hűtőből, majd formáljunk belőle gombócokat.
A tortabevonó csokoládét vízfürdő fölött olvasszuk fel, majd vonjuk be vele a golyókat. Ezután helyezzük rácsra, és hagyjuk, hogy a csokoládé teljesen megszáradjon.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.