Elkészítés: A zöldségeket megtisztítom. Az egyik krumplit apróra vágom, a másikat csak 4 darabba. A paszternákot kettévágom, a cukkinit kockákra. A hagymát egyben hagyom.
A hozzávalókat - a cukkini kivételével - felteszem kevés sóval főni. Ha már majdnem megfőttek, beleteszem a szeletekre vágott cukkínit is.
Mikor az is kellően megpuhult, kiveszem belőle a hagymát, a paszternákot és a negyed krumplikat, valamint némi cukkinit. Ezeket összeturmixolom, és kész a bébiétel 2 napra.
A többit utánsózom, szórok bele egy kis petreszelymzöldet, és kész is.
Be lehet rántani, de én nem szoktam. A krumpli besűríti. Ami viszont fontos: ehhez a változathoz nem (és a répáshoz sem) kell babérlevél.
Ha nincs szükségünk bébiételre, akkor elkészítés előtt vágjuk darbokra a paszternákot és a másik krumplit is, és nyugodtan maradhatnak - finomak benne.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.