Elkészítés: Befűszerezzük a kockára vágott csirkemellet curryvel, garam masalával és apróra vágott gyömbérrel, állni hagyjuk.
Apróra vágunk 2 fej vöröshagymát, és forró olajban megdinszteljük. Ha üveges, hozzáadjuk a fűszeres csirkét, 5 perc múlva pedig az apróra vágott fokhagymát. 10 percig pároljuk. Ezután hozzáadjuk a pirospaprikát, megsózzuk, és további 5 perc után beleöntjük
a kókusztejet. Ezután addig főzzük, amíg a csirke megpuhul.
Rizzsel tálaljuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.