Elkészítés: Felhevített olajon megfuttatjuk a vöröshagymát és a fokhagymát, majd a húst fehéredésig pirítjuk rajta. Hozzáadjuk a gombát, a paprikát, sózzuk, borsozzuk, kakukkfűvel, majoránnával, petrezselyemmel fűszerezzük, kb. 15 percig pároljuk.
Közben a tésztát sós, ételízesítős vízben megfőzzük, leszűrjük, kevés olajjal összekeverjük. Sós vízben puhára főzzük a brokkoli rózsáit, gyenge szárait, leszűrjük és apróra összevágjuk.
A tojásokat összekeverjük a tejföllel, sózzuk, borsozzuk, majd összekeverjük a tésztával, a húsos ragúval, a brokkolival és a sajt felével.
A tésztát kiolajozott hőálló tálba simítjuk, meghintjük a maradék reszelt sajttal, és 200 fokos előmelegített sütőben kb. 15 percig, enyhe pirulásig sütjük.
Tálalásnál tejföllel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.