Elkészítés: A 15 dkg búzadarát összekeverjük a 3 tojás sárgájával és a tejjel. Hozzáadunk egy csipet sót. Utána a tojásfehérjéket habosra verjük, majd óvatosan beledolgozzuk a masszába. Valamivel sűrűbb lesz, mint a palacsintatészta. Ezután egy nagyobb teflon edénybe kis olajat teszünk (vagy vajat), és azon addig keverjük-sütjük, amíg aranyszínű morzsákká darabolódik. Ha kész, megporcukrozzuk, lekvárral, vaníliasodóval vagy gyümölcsbefőttel tálaljuk. Jó étvágyat hozzá!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.