Elkészítés: 7 tojássárgáját 15 dkg porcukorral habosra keverünk, hozzáadunk 7 dkg margarint, majd 15 dkg lisztet, és ezzel is jól kikeverjük. Késhegynyi sütőport tegyünk a lisztbe, de anélkül is jó a tészta.
A masszát egy közepes méretű, margarinnal kikent, liszttel meghintett tepsibe simítjuk, megkenjük ujjnyi vastagon sárgabaracklekvárral.
A 7 tojásfehérjét kemény habbá verjük, óvatosan belekeverünk 15 dkg darált diót, 15 dkg porcukrot és 5 dkg reszelt csokoládét (ez el is maradhat). A habot a tésztára simítjuk, és előmelegített sütőbe toljuk a tepsit, de a hőmérsékletet azonnal mérsékeljük.
Kis lángon lassan sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.