Elkészítés: A diót és az aszalt sárgabarackot vágjuk fel apró darabokra.
A lisztet keverjük össze a porcukorral, a vaníliás cukorral, a fűszerkeverékkel, a reszelt narancs- és citromhéjjal, a sütőporral. A tejfölt keverjük simára az egész tojásokkal és az olajjal, majd öntsük hozzá a lisztes keverékhez. Nagyjából keverjük össze, és adjuk hozzá a feldarabolt diót, sárgabarackot és áfonyát, majd keverjük alaposan össze. A muffinformát béleljük ki papírkapszlival, majd kanalazzuk bele a masszát.
Helyezzük előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten süssük 25-30 perc alatt készre (én légkeverésnél 160 fokon, 25 percig sütöttem).
A sütőből kivéve rögtön kenjük le a muffinok tetejét olvasztott vajjal, és szórjuk meg porcukorral, majd helyezzük rácsra, és hűtsük ki teljesen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.