Elkészítés: A 8 tojássárgáját, 20 dkg porcukrot, 1 csomag vaníliás cukrot, a reszelt narancshéjat habosra keverjük. Ezután 10 dkg olvasztott margarint adunk hozzá, és tovább keverjük. 2 evőkanál kakaót és 2 evőkanál rumot vagy aromát adunk még hozzá, és tovább kevegetjük.
A 8 tojás fehérjéből habot verünk, amit óvatosan a masszához adunk. Végül 20 dkg darált diót keverünk hozzá.
Kikent vagy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a simára kevert masszát. Előmelegített sütőben néhány percig nagy lángon sütjük, majd csökkentjük a
hőmérsékletet, és további 30 percig sütjük. A süteményi a tepsiben hagyjuk kihűlni.
A tetejére narancs- vagy sárgabarackízt kenünk, és csokimázzal vonjuk be.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.