Elkészítés: Szép, fiatal gombákat válogassunk. Mossuk meg először hideg vízben, majd forrázzuk le, és szárítsuk meg.
Tájjellegű zománcos vagy cserép tepsinket vastagon kenjük meg fagyos zsírral. A lecsepegtetett gombákat rakjuk szorosan egymás mellé úgy, hogy a tetejük legyen alul. Minden gomba közepébe tegyünk egy kiskanál tejfölt, és szórjuk meg sóval. Tegyük forró sütőbe, mikorra a tejfölt elsüli, megpuhul. Hintsük meg finomra vágott fokhagymával, és azon melegében adjuk az asztalra.
Körítsük petrezselymes burgonyával avagy rizzsel, és kínáljunk mellé jóféle házi piros bort.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.