Tészta: A 6 tojás sárgáját a porcukorral és a szódabikarbónával habosra keverjük. A tojásfehérjét külön felverjük és hozzáöntjük az előzőekhez. Megsütjük.
Töltelék: A tojást, lisztet el kell keverni, majd tejjel felengedni, ezt sűrűre főzni. Ha kihűlt, akkor hozzáadni a kikevert vajat és cukrot. Ezt a krémet kettéosztjuk, az egyik felébe 1 vaníliás cukrot teszünk, a másik felébe 1 evőkanál kakaóport.
A piskótára először a fehér krémet, aztán arra a kakaósat kenjük. Aztán a piskóta felénél kicsit előrébb rátesszük a 2 banánt és ráhajtjuk a piskótát. A tetejére tortabevonót teszünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.