Elkészítés: Egy serpenyőben a tarjaszeleteket forró olajban hirtelen kisütöm, sózom, borsozom, köménnyel is meghintem, majd egy hőálló tepsibe fektetem.
A maradék olajban megfonnyasztom az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadom a szeletelt szalonnát és a felkarikázott kolbászt. Paradicsompürével, kevés vízzel hígítom, beleszórom az apróra vágott fokhagymát, majd a kicsavart káposztát is hozzákeverem. Pár perc kevergetés után a tejfölt is belekeverem, majd az egészet a megsült hússzeletekre halmozom.
A sütőt előmelegítem 200 C fokra, és 35-40 perc alatt pirosra sütöm.
Sült krumplival tálalom, de a hagymás tört krumpli is tökéletes hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.