Elkészítés: A konzervleveket kiöntöm egy tálba, hozzáadom a rumot. Ebbe áztatom a babapiskótákat. Egy csatos formába helyezem, erre rakom az ananászkarikákat, majd ráöntöm a megfőzött vaníliás pudingot. A következőben megint babapikóta következik (nem kell spórolni vele), majd a fél barackok, amit puncspudinggal öntünk le. A tetejére is babapiskótát rakunk, a közepére egy fél barackot, majd a szélein mandarinnal díszítjük. Akkor a legfinomabb, ha egy napot állni hagyjuk a hűtőben, hogy az ízek összeérjenek. Tálaláskor tejszínhabbal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.