Elkészítés: A leveles tésztát vágjuk fel 12 db egyforma csíkra. A habroló csöveket vékonyan kenjük le zsiradékkal, majd tekerjük fel a tésztát (én azért zsírozom le vékonyan, mert így könnyen lecsúszik sütés után a formáról a tészta). Helyezzük sütőpapírral bélelt gáztepsire egymástól kicsit távolabb a tésztával feltekert formákat.
Toljuk előmelegített sütőbe, majd magas hőmérsékleten süssük szép pirosra, ropogósra (én légkeverésnél 170 fokon sütöttem). A sütőből kivéve egy mozdulattal húzzuk le a megsült tésztát a formáról, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
Az epret alaposan mossuk meg, csepegtessük le, majd botmixerrel pépesítsük. A mascarponét keverjük simára ízlés szerint porcukorral és a vaníliás cukorral. Ezután apránként kanalazzuk hozzá a pépesített epret, és keverjük össze (vigyázzunk, nehogy túl híg legyen a krém, ezért apránként adjuk hozzá az eperpépet). A tejszínt verjük kemény habbá, majd apránként, óvatosan keverjük hozzá az epres krémhez.
Közvetlenül tálalás előtt a teljesen kihűlt rolókat töltsük meg az elkészült epres krémmel, majd szórjuk meg porcukorral, és így kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.