Elkészítés: 6 tojás fehérjét habbá verjük, ha már kemény, kanalanként hozzáadjuk a cukrot. Majd egyszerre beletesszük a tojássárgáját, és jól elkeverjük. A lisztet apránként hozzáadjuk, hogy ne legyen csomós.
Kivajazott 24 cm átmérőjű tortaformában 20 percig sütjük. Amíg sül, elkészítjük a tetejére való krémet és a tiramisukrémet is. A tetejére való krém így készül: 4 tojás fehérje kemény habjához 10 dkg porcukrot, 3 szelet reszelt csokit, és 1 csomag vaníliás cukrot keverünk. Simára dolgozzuk. Miután megsült a tészta, kivesszük, megvárjuk, míg egy kicsit meghűl. Majd megfelezzük úgy, hogy a krémet bele tudjuk kenni. A tiramisu krémet belekenjük, majd a csokis krémet a tetejére, illetve a szélére kenjük. 30 percig hűtőben tároljuk, utána szeletekre vágjuk.
Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.