Elkészítés: A káposztát átmossuk hideg vízben, kicsavarjuk, és zsiradékon az apróra vágott vöröshagymával, babérlevéllel dinszteljük kis ideig,majd felöntjük a borral, és lassú tűzön tovább dinszteljük kb. 40 percig. A fácánt ezalatt kívül-belül megsózzuk. A vajat összekeverjük a kakukkfüves borssal. A fűszerezett vaj felével bekenjük a fácán belsejét, a lábait összekötözzük, és szorosan a testéhez rögzítjük. A fácan mellét bekenjük a fennmaradt fűszeres vajjal, befedjük a baconnal, és az egészet zsinórral rákötözzük a testére. A leves felét beleöntjük a tepsibe, belehelyezzük a fácánt, és 200 fokon sütjük kb. 50 percig. A sütés ideje alatt megöntözzük pecsenyelével, és még hozzáadjuk a fennmaradt húslevest. A szőlőszemeket elkeverjük a dinsztelt káposztával, és felfőzzük. Közben az étkezési keményítőt elkeverjük egy kis vízzel, és a káposztához adjuk. Szervírozás előtt a fácánról eltávolítjuk a zsineget, amivel összekötöztük, felébe vágjuk, és káposztával, krumplipürével tálaljuk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.