Elkészítés: A pulykamelleket egy kicsit ki kell lapítgatni, ha vastagok. Ezek után mindegyiket beleforgatom a fahéjba, úgy, hogy teljesen befedje. Olívaolajban pár perc alatt kisütöm őket, és egy mély tálba rakom. Mindegyikre rátekerek egy szelet bacont, és rájuk rakok 1-1 szelet sajtot. Ezek után a felszeletelt gyümölcsöket (ízlés szerinti összetétel és mennyiség) rájuk szórom. Abban a kevés olívaolajban, ami maradt a serpenyőben, karamellizálom a cukrot, és a tejföllel vagy a joghurttal együtt ráöntöm a gyümölcsökre. (Nem baj, ha a hideg tejtermék miatt a karamell megkeményedik, utána úgyis megolvad majd). Az egészet lefedem, és mehet a sütőbe. Akkor van kész, amikor a gyümölcsök már kellőképpen megfőttek, és a karamell újra elolvadt. :-) Rizzsel tálalom.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.