Elkészítés: Egy szögletes formát béleljünk ki fóliával úgy, hogy a széleinél bővel túllógjon. Ezután keresztbe helyezzük bele a babapiskótákat (a piskóták tetejét meg lehet locsolni egy pici narancslével, de én ezt most kifelejtettem).
A csokoládét és a vajat tegyük egy fémtálba, majd gőz fölött olvasszuk fel, és keverjük krémesre.
A habtejszínt verjük kemény habbá, majd apránként keverjük a csokoládés-vajas masszához, hogy egyenletes krémet kapjunk.
A formába lévő babapiskóta tetejére kanalazzuk rá a csokoládés krém felét, majd egy sorba nyomkodjuk bele az eperszemeket úgy, hogy teljesen lemenjenek a piskótára. Ezután kanalazzuk rá a megmaradt csokoládés krémet, és a tetejét simítsuk el, majd hajtsuk rá a túllógó fóliát.
Tegyük a megtöltött formát legalább 24 órára a mélyhűtőbe, hogy kellően megdermedjen.
A maradék epret a porcukorral együtt pépesítsük, majd passzírozzuk át, hogy a magok ne kerüljenek bele.
Tálalás előtt legalább fél órával vegyük ki a hűtőből, majd éles késsel szeleteljük fel a marquiese-t. Ezután kanalazzuk rá az eperöntetet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.