Elkészítés: Köralakú tortaformában 3 tojásból kakaós piskótát sütünk, majd kuglófformában 4 tojásból kakaós piskótát. Hagyjuk mind a kettőt kihűlni.
Addig elkészítjük a meggyes krémet: a meggy levét leszűrjük, és vízzel fél literre bővítjük, majd feltesszük forrni. A vaníliás pudingport a 10 dkg cukorral és egy kis meggylével elkavarjuk, majd a forrásban lévő meggyléhez öntjük, és addig kavargatjuk, amíg be nem sűrűsödik.
A meggyet kimagozzuk, kettévesszük. Az egyik felét turmixgéppel összeturmixoljuk, és a még forró meggykrémbe öntjük, majd hagyjuk kihűlni. A meggy másik felét félretesszük.
Ha kihűltek az alapanyagok, akkor a kör alakú piskótát tálcára tesszük, megkenjük a meggyes krémmel, majd a keményre felvert tejszínhabbal, és megszórjuk a félretett meggy egyik felével.
A kuglófformájú piskótát vízszintesen kettévágjuk. Az alsó részét a már megkent piskótára helyezzük, és megismételjük ezen is a műveletet: meggykrém, tejszínhab és a maradék meggy. Majd rátesszük a kuglóf tetejét, és az egész tortát bekenjük a maradék meggykrémmel.
Ezután jöhet a díszítés. A Barbie-babát a torta közepébe állítjuk úgy, hogy a tésztába is teljesen belenyomjuk, hogy ne dőljön el. Majd először vékonyan átkenjük az egész tortát tejszínhabbal, utána díszítőcsővel kis habcsomókat nyomunk a tortára. Díszíthetjük tovább cukrokkal, gyöngyökkel, masnikkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.