Előkészítés: A paprikákat megmossuk, leszárítjuk, kicsumázzuk, a húsát vékony csíkokra metéljük. Az újhagymát megtisztítjuk, megmossuk, és vékonyan felszeleteljük a zöldjével együtt. A fetát apró kockára vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, összezúzzuk. A petrezselymet megmossuk, lerázzuk a vizet róla és felaprítjuk.
Elkészítés: A fokhagymát összekeverjük a mustárral, az ecettel, az olajjal, és sóval, őrölt borssal fűszerezzük. Salátástálba tesszük a paprikát, az újhagymát, a fetát, és lazán összekeverjük. Megöntözzük az öntettel, megszórjuk petrezselyemmel, és friss kenyérrel tálaljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 235 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.