Elkészítés: A csirkét megmossuk, ha kell, kicsontozzuk. Vékony, tenyérnyi szeletekre vágjuk. A fetából épp akkora téglalapokat szelünk, amekkora kényelmesen belefér a csirkébe. A fetát betekerjük a csirkébe, ezután körbetekerjük baconnel, fogpiszkálóval rögzítjük, hogy ne essen szét. Sót, borsot ízlés szerint tehetünk rá, de a feta önmagában is eléggé sós. Ezután egy tepsibe teszünk olajat+vizet, épp annyit, hogy a göngyölegek negyedéig legyen. Belefektetjük a csirkéket, lefedjük a tepsit alufóliával, és előmelegített sütőben hagyjuk párolódni. Ellenőrizzük, és mikor már puha, lekapjuk a fóliát, és tovább sütjük, amíg ropogós és piros lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.