Elkészítés: A fokhagymát megzúzom és apróra vágom, a felét a fűszerekkel együtt a felhevített vajhoz keverem. Hozzáadom a mézet (és az ételítesítőt, ha nem húslével készül), átpirítom, majd belekeverem a lisztet és kissé átsütöm. Apránként felengedem a tejjel, folyamatosan keverve, hogy csomómentes legyen, és hozzáadom a húslevet vagy a vizet. Ha felforrt, szükség szerint utánasózok, majd belekeverem a fokhagyma másik felét is; krémleves-állagúra sűrítem, ha szükséges, esetleg átszűröm vagy összeturmixolom. Pirított zsemlekockával tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.