Elkészítés: Az élesztőt tejben kis cukorral felfuttatjuk, majd a többi anyaggal lágy tésztát kell készítünk. Kb. 40 percig betakarva pihentetjük, közben kétszer átgyúrjuk. Ujjnyi vastagágúra nyújtjuk, és kb. 3 cm-es egyforma csíkokat vágunk. Majd csavart rúddá formázzuk(ellentétes irányba sodorjuk). 30-40 percig kelesztjük. A felületét tejjel lekenjük, és sóval, esetleg köménnyel, fűszerekkel, pörccel megszórjuk.
Középmeleg sütőben sütjük. Forrón a felületét lekenjük fokhagymás olajjal (1 dl olajba kb. 3 gerezd fokhagymát nyomunk).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.