Elkészítés: A csirkemelleket felszeletelem, a fokhagymát megtisztítom, gerezdjeit felszeletelem. A tejet egy jénai tálba öntöm, beleadom a fokhagymát és a hússzeleteket, majd egy éjszakára beteszem a hűtőbe pácolódni.
Kiveszem a csirkemellszeleteket a pácléből, sózom és borsozom, majd megforgatom a lisztben őket. A füstölt sajtot lereszelem.
Egy tepsi alját kibélelem a baconszeletek felével, ráhelyezem a csirkehúst, megszórom a reszelt sajttal, rákanalazom a tejfölt, igyekszem elosztani, mindenhová jusson. Az egészet lefedem a maradék baconszalonnával, 200 fokosra előmelegített sütőben megsütöm.
A sütőből kivéve azonnal tálalom, majonézes burgonyasalátát vagy friss idénysalátát kínálok mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.