Elkészítés: A csirkemelleket ügyesen felszúrjuk úgy, hogy lehetőleg ne szúrjuk ki, de azért legyen hely tölteni. Az uborkát, hagymát és a szalonnát vagy bacont apró kockára vágjuk, egy tálba rakjuk, és a reszelt sajt felével összekeverjük. A csirkemelleket belülről kikenjük vékonyan mustárral, és gazdagon megtöltjük. A tejfölt, a fokhagymát préselve és 1 kiskanál mustárt összekeverünk, megsózzuk egy picit. A húst is megsózzuk, és egy hőálló tálba helyezzük. A fokhagymás tejfölt egyenletesen ráöntjük a húsra, és megszórjuk a maradék reszelt sajttal. A sütőben addig sütjük, amíg a sajt világosbarnára sül, és a víz is elpárolog a hús alól (amit a hús és a tejföl enged). Kukoricás rizzsel vagy rizibizivel tálaljuk. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.